Marie Birkholm

Marie Birkholm

Født: 1973

Cand.psych. 2011

Autoriseret psykolog.

Mor til tre drenge på 18, 16 og 10 år.

Henvendelse pr mail el. telefon: kontakt@psykologmariebirkholm.dk eller 22119100 (læg gerne besked på tlf.svarer, frem for SMS). 

Jeg modtager selvbetalere og personer, der har en sundhedsforsikring eller anden bevilger af behandlingen. Hvis du er medlem af ”Danmark” og falder ind under deres regler for tilskud til psykologhjælp, indberetter jeg automatisk, så du får tilskud der fra. Se mere under info om Sygesikringen. Nogle forsikringsselskaber giver refusion. Læs mere under Selvbetalere/forsikring.

Du kan desværre ikke bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Terapien:

Jeg tilbyder terapi til unge og voksne. Relationen er afgørende for et godt terapiforløb, og det har jeg et stort fokus på. Du vil møde ikke bare en psykolog, men et menneske i terapien hos mig. Du vil føle dig i trygge hænder; også når jeg udfordrer og måske konfronterer dig lidt for at hjælpe dig med at skabe den forandring, du ønsker. Jeg arbejder primært psykodynamisk, hvor dine følelser, automatiske, ubevidste reaktioner og taklinger er i fokus, men jeg integrerer også elementer fra andre metoder alt efter hvilken problemstilling, du kommer med. Jeg arbejder med mange forskellige klientgrupper, men i særlig grad med:

Tidligere arbejdsforhold som psykolog:

Afbudsregler:

Afbud gives i så god tid som muligt på mail eller tlf, men senest kl.12.00 dagen før aftalte tid. Ved senere afbud betales fuld pris for konsultationen.

Marie Birkholm