Om Psykologerne i Løvenørnsgade:
Psykologhuset ejes af neuropsykolog Per Bernth Jensen. I huset er vi seks selvstændige psykologer og psykoterapeuter samt en sekretær der er tilknyttet Per Bernth Jensen. Vi har hver vores selvstændige virksomhed med hver vores åbningstider, telefonnumre, priser, psykologiske specialer og psykoterapeutiske efteruddannelser.
Tilsammen anvender vi en del forskellige tilgange til det terapeutiske arbejde som eksempelvis mindfulness, kognitiv terapi, eksistentiel psykoterapi, ACT, dynamisk kropsterapi (ISTDP), neuropsykologi og neuropsykologisk testning, hypnoterapi, sandplay terapi til børn, emotionsfokuseret terapi (EFT) og gestaltterapi. Klik på de forskellige billeder på forsiden for at læse mere om vores individuelle terapeutiske tilgange og specialer.

 

Kurser, grupper og supervision:
Vi varetager løbende opgaver med grupper, kurser og supervision. Psykolog, certificeret mindfuness- og yogalærer Gull-Maja la Cour tilbyder løbende mindfulnessundervisning i huset som gruppeforløb, en-dags workshops samt individuel guidning og samtale. Gull-Maja afholder løbende mindfulnessforløb i klinikkens lokaler. Kontakt venligst den enkelte psykolog eller psykoterapeut, hvis du er interesseret i supervision, kurser eller gruppeforløb.